nedjelja, 6. svibnja 2012.

Za 10 dana smo prvi na Google za pojam "Kako biti prvi na Google-u" i "prvi na google"

I evo ... Za 10 dana smo za naše ključne pojmove prvi na Google-u. Pretekli smo puno starije i jače web stranice za ove ključne fraze i time pokazali da i nije toliko teško biti konkurentan sa dobro odrađenom SEO optimizacijom.

Šta reći na kraju ... Pokušajte i vi, testirajte, komentirajte i tražite savjet ili pomoć za vaše ključne riječi.

Hvala još jednom onima koji su pomogli u ovom našem malom eksperimetnu,a hvala i onima koji su nas brisali :) I oni su na neki način bili dio ekipe. 

Čitamo se u narednom postu. Svako dobro ;)

Broj komentara: 15:

  1. Ili ja imam pogrešan Google.hr ili nešto nije u redu sa rezultatima prikazivanja jer na prvom mjestu niste za navedene ključne riječi (pojmove)!

    Dakle ipak Vam je teško postiči rezultat!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Panda čuda stvara, stare metode treba upotrebljavati umjereno, a u sve treba unijeti jako puno dobrog sadržaja i evo rezultata :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam baš siguran da su to neki teški pojmovi, niti prvi na google, a niti kako biti prvi na google! Dokažite tu tvrdnju samim dolaskom na prvu stranu za npr. riječ Dubrovnik, pa ću smatrati da ste stvarno profesionalci ;)
    Lijepi pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  4. Svima nama je cilj biti prvi na google ali ja sam spremna i zadovoljna sa prvom stranicom na google, već to zadovoljava moje poslovanje! Čestitke na rezultatima ekipo !!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Svakako je bitno biti prvi na googlu jer je to najbitnija stvar koja vam donosi posjetitelje, ja sam osobno sam uspio s vremenom i sadržajem doći na čelne pozicije za meni najbitnije ključne riječi!

    OdgovoriIzbriši
  6. prvi za 10 dana heheheh ,na sta sve necu naletit ,naravno moze se to napravit ali sa kakvim posljedicama , unikatan sadrzaj ,dobre povratne veze, su kljuc za dobru poziciju sve ostale fore koje se mogu procitat vezane za seo su obicne gluposti

    OdgovoriIzbriši
  7. Svatko voli biti prvi na google i svi se trudimo to napraviti na sve više manje legalne načine, neki su uspješniji, a neki su manje uspješni :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Svaka čast za rezultat. Tako jednostavno, a uspješno.

    OdgovoriIzbriši
  9. Imali igdje upustvo kako biti prvi na google?

    OdgovoriIzbriši
  10. čestitke na 1. mestu
    evo i mog doprinosa i jedan link ka vama
    pozz

    OdgovoriIzbriši
  11. Odličan rezultat, svaka čast na trudu, vidim da ovdje u konkurenciji ima dosta jakih igrača :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Težak je to i trnovit put, ali na koncu se višestruko isplati, zato bravo dečki i cure ako ih ima ;)

    OdgovoriIzbriši
  13. Svaka čast za kratak period za koji ste postigli poziciju, mada mislim da ovaj keyword phrase nema neku veliku konkurenciju u pretrazi, ali opet za kratak period ste to postigli i to je za pohvalu... :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Teško je to, da li plaćati oglase ili pokušati na neki drugi način?

    OdgovoriIzbriši
  15. Hvala lijepo za info. Interesantna akcija :)

    OdgovoriIzbriši